Participatiepenning 2019

Tijdens het Flevopenningen Gala 2019 dat op 12 april bij de Duits-Nederlandse Windtunnels (DNW) in Marknesse werd gehouden werd Isoniq voor exceptionele inzet op het terrein van inclusief werkgeverschap beloond met de Participatiepenning 2019. De overige genomineerden waren Staatsbosbeheer (Almere), Philadelphia (Zeewolde), Stoker-Vogelaar (Biddinghuizen), Tesselaar (Luttelgeest), en Micronic (Lelystad). Zie de video's hieronder.

 

Genomineerden voor de Participatiepenning zijn ambassadeurs van inclusief werkgeverschap 

 

Foto: Rechts Jerzy Soutekouw (voorzitter RWF), midden Hein Coenen (directeur Isoniq).

Genomineerden voor de Participatiepenning zijn de ambassadeurs van inclusief werkgeverschap. Ondernemers met deze titel zetten hun medewerkers op vernieuwende wijze in en laten daarmee hun talenten optimaal tot recht komen. Bovendien delen zij hun ervaringen met andere ondernemers, waardoor hun inzet ook bij andere bedrijven en instellingen navolging krijgt.

Hieronder zes korte video's waarin de ambassadeurs uitleggen wat hen drijft om inclusief werkgeverschap te realiseren. De video zijn geproduceerd door Klaas Eissens AV Producties. Klik op de foto om de video te starten.