InGroen winnaar van Participatiepenning

08-06-2024 109 keer bekeken 0 reacties

InGroen Projecten uit Emmeloord werd vrijdagavond 7 juni de winnaar van de Participatiepenning. InGroen mag zich ambassadeur van een inclusieve arbeidsmarkt noemen. De prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Flevopenningengala, dit keer georganiseerd in het jarige Zeewolde.

Naast InGroen werden ook de andere genomineerden in het zonnetje gezet. Key2 Finance (Almere), Schoolvereniging Rehoboth Prinses Beatrix school (Urk), Staatsbosbeheer Zeewolde (Zeewolde), Woonzorg Flevoland (Lelystad) en Rataplan (Dronten) zetten zicht allemaal in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Het zijn bedrijven om trots op te zijn.

InGroen Projecten ontwerpt niet alleen tuinen, maar legt ze ook aan en zorgt voor het onderhoud. Dit doen ze voor bedrijven en particulieren. Maar ze toveren ook openbare ruimtes en schoolpleinen om tot een groene plek waar ruimte is om te groeien, bloeien en leven. InGroen Projecten zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vanaf de start in 2017 werkt het bedrijf nauw samen met de WerkCorporatie, die kandidaten uit de bijstand begeleidt naar een passende baan. Het bedrijf kijkt naar de kwaliteiten van de medewerkers, nooit naar de tekortkomingen. Aangepaste werktijden of 1-op-1 begeleiding? InGroen denkt graag in oplossingen. Er wordt altijd gekeken en geluisterd naar de behoeften van de medewerker.

Het Regionaal Werkbedrijf Flevoland is er voor iedereen op de arbeidsmarkt: werkenden, werkzoekenden en werkgevers. RWF helpt werkenden om zich te blijven ontwikkelen, werkzoekenden om de stap naar werk te zetten en werkgevers bij het vormgeven van (sociaal) werkgeverschap en het vinden van voldoende gekwalificeerde medewerkers.

 

 

Cookie-instellingen