Flevopenningengala staat dit jaar in teken van ‘Samen sterk’

22-02-2024 290 keer bekeken 0 reacties

Het Flevopenningengala 7 juni staat dit jaar in het teken van ‘Samen sterk’. Het ondernemersevent wordt gehouden in Zeewolde, dat dit jaar zijn 40-jarig bestaan viert. Het hoogtepunt van de avond? De uitreiking van de prijs voor de Toponderneming van Flevoland én de Participatieprijs.

De Participatie Flevopenning gaat naar de Flevolandse ondernemer die zich het meest heeft onderscheiden in het kader van de Participatiewet. Deze wet heeft voor Flevoland tot doel zoveel mogelijk inwoners van Flevoland met een arbeidsbeperking of met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

De organisatie van het gala verwacht zo’n 500 gasten en vindt plaats in een feesttent op het evenemententerrein in het centrum van Zeewolde. Voorzitter Tom Lansink: ‘Ons gala sluit bij de festiviteiten aan en wij omarmen het motto van de jubileumviering ‘Samen Sterk’. Dit motto is immers ook van toepassing voor het ondernemerschap, dat zich kenmerkt door samenwerking en pioniersgeest waarmee Flevoland economisch groot en sterk is geworden.’

Speciale gast van het gala is VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen. Vorig jaar wist Mike Kastrop van Classic Mike uit Zeewolde de begeerde Flevopenning Participatieprijs in de wacht te slepen. De Flevopenning Toponderneming 2023 ging naar Nagele. Andela Techniek & Innovatie was volgens de jury de terechte winnaar wegens het baanbrekende innovatiewerk op het gebied van geautomatiseerde onkruidverwijdering.

De kaartverkoop voor het ondernemersgala begint 1 maart via de website www.flevopenningen.nl 

Cookie-instellingen