"Het werkt gewoon goed op deze manier.” Maria Coenen, Werckpost Urk

Flevoland Werkt!

Meer banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat is het doel van de banenafspraak tussen de sociale partners en het kabinet. Onze ambitie? In tien jaar 125.000 extra banen realiseren in Nederland. Voor Flevoland betekent dit 400 extra banen voor 2017: 250 banen in het bedrijfsleven en 150 bij de overheid.

Onder het motto 'Flevoland werkt' zetten de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk, UWV, VNO-NCW, FNV en CNV zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Want ook in deze regio staan veel gemotiveerde werknemers te trappelen om aan de slag te gaan. Wij stellen ze graag aan u voor. Ook kunnen wij alles vertellen over subsidies, regelingen en ondersteuning op de werkvloer, waardoor u er zonder extra kosten en risico's een waardevolle kracht bij kunt hebben. Doet u mee?

Dit platform biedt nieuws, informatie en inspiratie. Behoefte aan advies op maat? Wij komen graag een keer langs!

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}